Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Tom McCarthy selecciona obres de la Col·lecció “la Caixa” d’Art Contemporani a la Whitechapel Gallery de Londres

ACN Barcelona.-Tom McCarthy presenta aquest dimecres a la Whitechapel Gallery de Londres la seva selecció personal d’obres de la Col·lecció “la Caixa” d’Art Contemporani, conjuntament amb un nou text de […]

Avatar
Agències 24/09/2019

ACN Barcelona.-Tom McCarthy presenta aquest dimecres a la Whitechapel Gallery de Londres la seva selecció personal d’obres de la Col·lecció “la Caixa” d’Art Contemporani, conjuntament amb un nou text de ficció anomenat ‘Empty House of the Stare’ (Casa buida de l’estornell). McCarthy és el tercer escriptor de renom, després d’Enrique Vila-Matas i Maria Fusco, que s’encarrega de curar una exposició en aquesta prestigiosa galeria a partir de la col·lecció d’art de l’entitat financera al llarg d’aquest any i fins al 2020. En aquesta iniciativa cada un dels autors comissaria una representació d’obres i aporta nous textos propis basats en la selecció.

La mostra de McCarthy és la tercera després de les seleccions d’Enrique Vila-Matas i Maria Fusco i és la més extensa de totes les programades, ocupant tota la planta baixa i el tercer pis de la galeria.