Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

TMB supera els 3 milions de títols venuts des de l’aplicació de les tarifes reduïdes

ACN Barcelona – Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha venut més de 3 milions de títols des que el passat 1 de setembre es van aplicar les tarifes reduïdes, un […]

Agències 06/10/2022

ACN Barcelona – Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha venut més de 3 milions de títols des que el passat 1 de setembre es van aplicar les tarifes reduïdes, un increment del 26%. La companyia destaca el creixement de la T-Jove, que segons els seus càlculs ha multiplicat 3,5 vegades les vendes respecte a un mes ordinari. La T-Usual ho ha fet 1,7 vegades, afirma la mateixa font. La T-casual es manté com el títol més sol·licitat i representa el 34,7% del total d’abonaments venuts, prop d’1 milió. Pel que fa al passatge, aquesta setmana les xarxes de metro i autobusos han arribat als 2 milions de validacions totals en alguns dies laborables, xifres que no es registraven des del 2019.

La presidenta de TMB, Laia Bonet, ha considerat que les xifres mostren “una clara recuperació de la confiança en el transport públic”. També ha emplaçat la ciutadania a continuar-lo utilitzant, com a element “clau per seguir avançant cap a una ciutat més sostenible”.