Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

TMB reforça la franja nocturna per adaptar-se al fi de l’estat d’alarma

ACN Barcelona.-Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà l’oferta de la xarxa de metro a la finalització de l’estat d’alarma i el confinament nocturn el pròxim diumenge 9 de maig. Les […]

Avatar
Agències 07/05/2021

ACN Barcelona.-Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà l’oferta de la xarxa de metro a la finalització de l’estat d’alarma i el confinament nocturn el pròxim diumenge 9 de maig. Les freqüències de la franja entre les deu i les dotze de la nit tornaran a ser les habituals del setembre passat, amb intervals de sis o set minuts a les línies convencionals en dies feiners. La resta de franges de la xarxa de metro de TMB continuarà donant la mateixa oferta. La demanda en dies laborables va creixent en funció de la reactivació de l’economia i l’augment de l’ocupació i se situa actualment en el 63% dels nivells previs a la pandèmia.

En els darrers mesos, l’oferta de la franja nocturna s’havia adequat a la baixa mobilitat provocada per la limitació horària de la restauració fins a les cinc de la tarda, les restriccions en l’activitat cultural i esportiva i el toc de queda a les deu de la nit.TMB ha assegurat que anirà adaptant el servei en funció de l’evolució de la situació sanitària i la recuperació de l’oci nocturn. En aquest moment, l’horari de la xarxa de metro de TMB continua sent de cinc del matí a dotze de la nit de dilluns a diumenge, així com els dels serveis ferroviaris dins l’àmbit del sistema coordinat per l’Autoritat de Transport Metropolità de l’Àrea de Barcelona.