Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

TMB licita un contracte d’1 MEUR per retirar amiant de planxes i conduccions de fibrociments en edificis del metro

ACN Barcelona.-Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha publicat aquest dijous un anunci per licitar la retirada de planxes i conduccions de fibrociment en edificis i instal·lacions del metro. Els treballs, […]

Agències 02/05/2019

ACN Barcelona.-Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha publicat aquest dijous un anunci per licitar la retirada de planxes i conduccions de fibrociment en edificis i instal·lacions del metro. Els treballs, que tindran un cost d’un milió d’euros i s’allargaran dos anys, es duran a terme tant en espais d’ús públic com en d’altres d’accés restringit. L’empresa també requerirà que tingui disponibilitat per a actuacions urgents o molt urgents i per això exigirà disponibilitat plena, a més de recursos humans, tècnics i equipaments. El termini d’admissió d’ofertes s’acaba el pròxim 17 de maig.

La licitació dona continuïtat a un contracte del novembre del 2018 per un import de 800.000 euros en què ja es van retirar uns 1.000 metres quadrats de planxes de fibrociment del sostre fals de la Verneda la passada Setmana Santa, i complementa els treballs iniciats divendres per contractar el desamiantatge i manteniment de 63 trens i la retirada de canalitzacions de fibrociment en 32 cambres de baixa tensió.Segons ha informat la companyia en un comunicat, TMB ja ha destinat 6,4 milions a les tasques per retriar l’amiant a més de 40 empreses de diferents àmbits com la construcció, material ferroviari, salut laboral i anàlisis. Amb la licitació anunciada aquest dijous, ja s’hauran destinat 7,4 MEUR.