Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Terror a Kabul

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres, amb protagonisme per a l’atemptat a l’aeroport de Kabul en plena operació d’evacuació. ‘La Vanguardia’ titula “Un doble atemptat torpedina l’evacuació a l’aeroport […]

Avatar
Agències 27/08/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres, amb protagonisme per a l’atemptat a l’aeroport de Kabul en plena operació d’evacuació. ‘La Vanguardia’ titula “Un doble atemptat torpedina l’evacuació a l’aeroport de Kabul” i dedica també la foto a l’atac terrorista, amb la imatge de dues dones ferides. La portada també inclou novetats sobre el cas del nen assassinat pel seu pare a Barcelona. L”Ara’ titula ” Massacre a les portes de l’aeroport de Kabul” acompanyat de la foto principal de portada, que mostra dones ferides després de l’explosió. A la part inferior, recullen la petició de l’ONU a Espanya perquè rehabiliti el jutge Garzón.

L”ABC’ omple tota la portada amb una gran foto del trasllat de ferits de l’atemptat de Kabul i el títol “Kabul, sin billete de salida del horror”.’La Razón’ també dedica la portada sencera a l’atemptat d’Afganistan i titula “Horror en Kabul” amb diverses imatges sobre la situació al país després de l’atac terrorista.’El Mundo’ dedica també fotografia i titular de portada a l’atemptat de Kabul: “El yihadismo impone su victoria con un baño de sangre sobre EEUU”. A la part inferior, el rotatiu recull testimonis dels menors de Ceuta.’El País’ porta a la portada “Matanza en la evacuación de Kabul “, amb una imatge de ferits a l’aeroport afganès. A la primera pàgina del diari es recull també l’inici dels tràmits del govern espanyol per pujar el salari mínim.’El Punt Avui’, per la seva banda, obre amb la resolució del tribunal d’Edimburg sobre Ponsatí: “Escòcia rebutja el procés d’extradició de Ponsatí” i dedica la fotografia de portada a l’atemptat a l’aeroport de Kabul.