Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

Territori licita la redacció del projecte per pacificar la carretera N-II al baix Maresme

ACN Mataró.-El Departament de la Vicepresidència de Polítiques Digitals i Territori tret a licitació la redacció del projecte d’integració urbana de la carretera N-II al seu pas pel baix Maresme, […]

Avatar
Agències 22/11/2021

ACN Mataró.-El Departament de la Vicepresidència de Polítiques Digitals i Territori tret a licitació la redacció del projecte d’integració urbana de la carretera N-II al seu pas pel baix Maresme, entre els municipis de Montgat i Mataró. L’actuació suposarà una inversió de 18 MEUR –la redacció del projecte es licita per un import de 400.000 euros– i pretén transformar l’N-II és una via cívica i millorar la connexió dels municipis amb la façana marítima. L’abast del projecte és de tretze quilòmetres de carretera en els quals s’incorporarà un carril bici, s’ampliaran voreres i es reduirà la circulació de vehicles a un únic carril per sentit. També es construiran noves rotondes per millorar les interseccions.

L’actuació s’inclou en el conjunt de mesures per transformar la mobilitat de la comarca en el marc de l’alliberament del peatge de la C-32 i que, en el seu conjunt, estan valorades en 120 MEUR. La previsió del Govern és que s’executin entre 2022 i 2026.