Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Territori licita la modernització del sistema de senyalització de l’L4 per 66 milions

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Departament de Territori ha licitat les obres de renovació del sistema de senyalització de la línia 4 del metro de Barcelona per 66 milions d’euros. L’actuació està destinada a modernitzar el sistema actual, millorar-ne la seva fiabilitat i incrementar la velocitat comercial per poder augmentar l’oferta. Està previst que la l’obra s’allargui cinc anys i es vagi posant en servei de forma progressiva. La línia 4 té una distància de 16,5 quilòmetres que discorren entre les estacions de la Pau i Trinitat Nova i compta amb 22 estacions. La línia disposa de 20 trens i transporta 56,4 milions de passatgers cada any.

Entre les funcionalitats que permetrà afegir la modernització del sistema, és la incorporació de les funcionalitats per a la conducció automàtica i preparar la línia per una operativa sense conductor.

Publicitat

D’altra banda, a més de la millora del sistema de senyalització, s’incorporaran quatre nous aparells de via a l’entorn de les estacions de Maragall, Urquinaona, Selva de Mar i La Pau per millorar l’operativitat de la línia.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió