Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Territori aplica un nou paviment ‘antisoroll’ a la C-31 entre Sant Adrià de Besòs i Montgat

|

- Publicitat -

ACN Sant Adrià de Besòs – El Departament de Territori iniciarà aquest dimarts 2 de maig les obres per millorar el ferm de la C-31 entre Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) i Montgat (Maresme), amb un nou tractament per a reduir el soroll i contribuir a la millora de la qualitat de l’aire. Els treballs són en un tram de set quilòmetres, compten amb un pressupost de 4,3 MEUR i tenen un termini d’execució de tres mesos. La renovació del paviment es farà en horari nocturn, entre les 22 hores i les 6 hores (sentit Mataró), i entre les 22 hores i les 5.30 hores (sentit Barcelona), des de la nit de diumenge a dilluns i la de dijous a divendres. Les afectacions consistiran en l’ocupació d’un o dos carrils de circulació, en funció de les necessitats de l’obra.

La resta de treballs s’executaran en horari diürn, de dilluns a dijous entre les 10 i 17 hores i els divendres, fins a les 14 hores. Al llarg de l’execució dels treballs sentit Barcelona, majoritàriament en horari nocturn, el carril BUS-VAO existent podrà ser utilitzat per tots els usuaris sense limitacions. Prèviament a l’estesa del nou ferm, es durà a terme una reparació dels punts de la calçada que presentin més desgast i una regularització de la superfície. D’altra banda, l’obra de millora del paviment es complementarà amb les tasques de senyalització vertical i horitzontal, la restitució de juntes de dilatació a les estructures i la renovació de barreres de seguretat metàl·liques.

Publicitat

El ferm que s’estendrà té una porositat que li proporciona capacitat fonoreductora, per a mitigar el soroll causat pel fregament dels vehicles quan hi circulen, i se li aplicarà un tractament fotocatalític, per a captar els òxids de nitrogen de l’ambient i millorar la qualitat de l’aire en aquest entorn. Aquest és el primer cop que s’implementarà aquest tractament en una carretera de la Generalitat i se’n farà un seguiment.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió