Dimarts, 11 de maig de 2021 - Edició 1020
La República

Terra Viva denuncia que el Consell Comarcal els “prohibeix” mostrar la protectora de la Garrotxa als alcaldes

ACN Olot .-L’entitat Terra Viva denuncia que el Consell Comarcal de la Garrotxa els ha advertit i “prohibit” fer la visita a la protectora amb els alcaldes i alcaldesses de […]

Avatar
Agències 04/05/2021

ACN Olot .-L’entitat Terra Viva denuncia que el Consell Comarcal de la Garrotxa els ha advertit i “prohibit” fer la visita a la protectora amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca. La trobada estava prevista per aquest dimarts i tenia com a objectiu “mostrar-los el lamentable estat de les instal•lacions” però s’ha suspès a última hora, després de rebre una carta de l’ens on els alertava que necessiten autorització per fer-ho. A la missiva, el Consell recorda que només es poden fer visites a grups autoritzats pels serveis tècnics de l’ens i que no han rebut per part de Terra Viva “cap petició format per a la realització de la jornada de Portes Obertes”.

Per això, els adverteixen que si la fan sense permís “s’estarà incorrent en un incompliment de contracte”. “Les instal·lacions són un espai obert al públic i mai s’ha prohibit l’entrada a ningú. No entenem com els alcaldes, que deleguen aquest servei públic al Consell Comarcal, no puguin tenir-hi accéss”, assegura el president de l’entitat, David Serramitjana. En aquest sentit, diu que tenien dues visites confirmades i que els consta que el Consell “s’ha mogut” per evitar que els alcaldes hi anessin. Terra Viva ja va denunciar fa unes setmanes el mal estat de les instal·lacions i va culpar el Consell Comarcal “d’enfonsar” el servei, que està “sobresaturat”.