Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Teresa Jordà apunta que la planta de vasets de vidre d’arròs de Deltebre és “transformadora en una zona fràgil del país”

ACN Deltebre – La indústria agroalimentària de les Terres de l’Ebre s’ha reforçat amb una planta de vasets de vidre d’arròs precuinat a Deltebre, concretament a l’empresa Nomen Foods. En […]

Agències 08/07/2022

ACN Deltebre – La indústria agroalimentària de les Terres de l’Ebre s’ha reforçat amb una planta de vasets de vidre d’arròs precuinat a Deltebre, concretament a l’empresa Nomen Foods. En actiu des del mes de març, té una previsió de producció de 10 milions d’unitats en una primera fase. En els pròxims cinc anys, la companyia espera produir 30 milions d’unitats. Deu persones treballen a la planta, la majoria en llocs de treball de nova creació. La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, ha insistit que es tracta d’un projecte “transformador i revolucionari” i d’un exemple d’economia circular “instal·lat en una zona fràgil del país”. Pròximament, els vasets d’arròs produïts a Deltebre arribaran al mercat majoritari.