Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Tensió a la Via Laietana entre manifestants i Policia Nacional

ACN Barcelona.-Tensió a la Via Laietana entre un grup de manifestants i la Policia Nacional a la zona de la Prefectura d’aquest cos policial. Al migdia, després d’una mobilització estudiantil, […]

Avatar
Agències 18/10/2019

ACN Barcelona.-Tensió a la Via Laietana entre un grup de manifestants i la Policia Nacional a la zona de la Prefectura d’aquest cos policial. Al migdia, després d’una mobilització estudiantil, ja hi ha hagut una càrrega d’aquest cos policial a un grup d’estudiants que llançaven objectes contra els agents que custodiaven l’edifici. Poca estona després, la tensió ha tornat a la zona. Un cordó policial està protegint la Prefectura mentre un grup de manifestants està uns metres al nord de Via Laietana, des d’on alguns d’ells llencen objectes als agents antiavalots. Al carrer també hi ha més d’una desena de furgonetes de la policia.

Ja al migdia, la Policia Nacional s’ha emportat alguns manifestants dins de la Prefectura, tot i que el cos no concreten si estan detinguts. A la tarda també s’han emportat dins de l’edifici un altre manifestant.