Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Temps de Vi exhaureix entrades en una anòmala edició celebrada amb torns horaris i taules reservades

ACN Vilanova i la Geltrú.-La fira Temps de Vi ha tancat la desena edició exhaurint totes les entrades disponibles, en un any marcat per un canvi de format degut a […]

Agències 14/06/2021

ACN Vilanova i la Geltrú.-La fira Temps de Vi ha tancat la desena edició exhaurint totes les entrades disponibles, en un any marcat per un canvi de format degut a la covid-19. Per garantir la seguretat sanitària, la cita s’ha celebrat als jardins de l’Espai Far, on s’han establert quatre torns i ha estat necessari reservar taula per degustar els vins dels quinze expositors participants. Durant el cap de setmana, s’han esgotat les 864 places disponibles. Malgrat el canvi de format ha estat imposat per la pandèmia, l’organització en celebra la bona acollida i estudia incorporar aquest espai a la programació per a actes complementaris. Recalca, en tot cas, que l’objectiu és recuperar el gran format de la fira a la Rambla Principal, amb accés lliure i tastos dempeus.

Els responsables de Temps de Vi consideren que la desena edició ha estat un “èxit rotund” malgrat les restriccions. En una edició convencional, la fira reunia prop de 40 expositors, distribuïa 43.000 degustacions i atreia prop de 50.000 assistents. Aquest cop, en canvi, s’ha reduït a una quinzena de cellers i firmes gastronòmiques, amb un aforament de 216 persones a cada torn. L’organització, però, aplaudeix la bona rebuda d’un format allunyat de les aglomeracions del centre de la ciutat, motiu pel qual valora l’opció d’afegir aquest espai a la programació de properes edicions. La previsió és celebrar el Temps de Vi 2022 els dies 11 i 12 de juny, en un format pendent de concretar en funció de l’evolució de la pandèmia.