Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Tarragona reprendrà dilluns les obres municipals suspeses pel coronavirus

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona reprendrà a partir de dilluns les obres públiques municipals suspeses el 20 de març per l’emergència sanitària del coronavirus. Algunes treballs que es reprendran els propers […]

Avatar
Agències 30/04/2020

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona reprendrà a partir de dilluns les obres públiques municipals suspeses el 20 de març per l’emergència sanitària del coronavirus. Algunes treballs que es reprendran els propers dies són els de l’Amfiteatre, l’ampliació de les voreres del carrer Pons d’Icart, la reparació de la coberta del local de la Colla castellera de Sant Pere i Sant Pau, l’adequació de diferents punts de l’enllumenat públic, i treballs de manteniment i reparació en centres educatius i llars municipals. L’Ajuntament ha avaluat, contracte per contracte, la necessitat de reprendre cada obra i per això les que corresponen a manteniment dels edificis municipals no es reactivaran.

El conseller de Territori, Xavi Puig, destaca que el retorn es fa “fent prevaldre la seguretat i la prevenció dels treballadors” i per això, diu, l’Ajuntament haurà de donar el vistiplau als plans de seguretat. “Treballem en la línia del desconfinament i per combatre la crisi econòmica, però estem preparats per ordenar un nou confinament si és necessari; la responsabilitat de cadascú és clau”, adverteix el regidor. Manteniment de zones verdes, parcs i jardins D’altra banda, també es posaran en marxa els contractes municipals de manteniment de les zones verdes, parcs i jardins -molt més freqüentats els darrers dies-, la posada a punt dels jocs infantils o els treballs de la Brigada d’Intervenció Ràpida, encaminats a afavorir l’accessibilitat i la seguretat de les persones.