Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Tarragona comença la campanya informativa sobre el nou sistema de recollida de brossa

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat la campanya informativa sobre el nou sistema de recollida de brossa als barris de Cala Romana i el Serrallo, on a partir del 23 […]

Avatar
Agències 27/07/2021

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat la campanya informativa sobre el nou sistema de recollida de brossa als barris de Cala Romana i el Serrallo, on a partir del 23 d’agost es necessitarà una targeta identificativa o una aplicació mòbil per utilitzar els contenidors de resta i orgànica. Per resoldre dubtes, el consistori ha instal·lat dos punts informatius. El veïnat pot recollir dues targetes identificatives per habitatge o bé rebre informació per descarregar i usar l’aplicació mòbil. El regidor de Serveis Generals, Jordi Fortuny, ha apuntat que el sistema permetrà “incrementar la recollida selectiva” perquè reverteixi més endavant a reduir la taxa d’escombraries per qui recicli més.

L’horari d’aquests punts informatius serà de dimarts a dissabte de nou del matí a vuit del vespre. Està ubicat a l’aparcament del Tennis de Cala Romana i a l’Espai d’Entitats del barri del Serrallo. El consistori destinarà onze agents cívics, sis educadores i l’equip tècnic del departament de Neteja Pública. Per valorar la viabilitat tècnica del nou sistema de recollida de residus, l’Ajuntament provarà tres tecnologies diferents per comprovar quins avantatges i inconvenients té cada proposta. De cara al setembre, s’iniciarà una tercera prova pilot al barri de Bonavista.