Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Tarragona atura totes les obres municipals i recomana suspendre les privades

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona ha suspès tots els contractes d’obres que té adjudicats per tal d’evitar nous contagis pel coronavirus. Només s’executaran obres urgents, per motius de seguretat de les […]

Avatar
Agències 20/03/2020

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona ha suspès tots els contractes d’obres que té adjudicats per tal d’evitar nous contagis pel coronavirus. Només s’executaran obres urgents, per motius de seguretat de les persones o per garantir els serveis bàsics a la població. El decret d’alcaldia afecta les obres a l’Amfiteatre, les de promoció d’habitatges, les obres de millores als equipaments i a la via pública. El consistori abonarà a les empreses afectades els conceptes econòmics pertinents per la suspensió però es prohibeix de manera expressa els ERTE relacionats directament amb contractes de l’Ajuntament.

També es recomana la suspensió de les obres de promoció privada que comportin desplaçaments o impliquin l’ocupació de la via pública oberta a la circulació de persones alienes a l’obra. Es prohibeix als promotors d’obres, instal·lacions i construccions que les mantinguin si no es poden garantir les mesures aprovades per la crisi sanitària de la covid-19. La guàrdia urbana farà inspeccions per comprovar que així sigui. Finalment, se suspenen els terminis d’execució de les obres de les llicencies d’obres de promoció privada.