Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Tarragona aprova el reglament dels consells de districte

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest dimarts en comissió el reglament de funcionament dels consells de districte, el nou òrgan d’ordenació territorial i administrativa de la ciutat. La normativa […]

Agències 30/03/2021

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest dimarts en comissió el reglament de funcionament dels consells de districte, el nou òrgan d’ordenació territorial i administrativa de la ciutat. La normativa s’ha aprovat amb els vots d’ERC, En Comú Podem, JxTgn i la CUP. El PSC i els dos regidors no adscrits s’hi han oposat, Cs s’ha abstingut i el PP no ha acudit a la comissió, segons l’Ajuntament. Els consells es constituiran com a mitjans de canalització de la participació ciutadana i de les associacions en els assumptes públics. Per organitzar-los, la ciutat es dividirà en cinc àrees: Centre i Part Baixa, Eixample, Ponent, Nord i Llevant. El president de cada consell serà un regidor del partit més votat al districte en les darreres municipals.

L’Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest dimarts en comissió el reglament de funcionament dels consells de districte, el nou òrgan d’ordenació territorial i administrativa de la ciutat. La normativa s’ha aprovat amb els vots d’ERC, En Comú Podem, Junts i la CUP. El PSC i els dos regidors no adscrits s’hi han oposat, Cs s’ha abstingut i el PP no ha acudit a la comissió, segons l’Ajuntament. Els consells es constituiran com a mitjans de canalització de la participació ciutadana i de les associacions en els assumptes públics. Per organitzar-los, la ciutat es dividirà en cinc àrees: Centre i Part Baixa, Eixample, Ponent, Nord i Llevant. El president de cada consell serà un regidor del partit més votat al districte en les darreres municipals.