Divendres, 18 de setembre de 2020 - Edició 785
La República

Tanquen l’escola bressol municipal Gràcia de Barcelona per un positiu d’una educadora

ACN Barcelona.-L’escola bressol municipal Gràcia de Barcelona estarà tancada fins el 22 de setembre (inclòs) per un positiu d’una educadora que va mantenir contacte social amb la resta de l’equip […]

Avatar
Agències 16/09/2020

ACN Barcelona.-L’escola bressol municipal Gràcia de Barcelona estarà tancada fins el 22 de setembre (inclòs) per un positiu d’una educadora que va mantenir contacte social amb la resta de l’equip docent fora de l’àmbit escolar. No ha estat amb els petits o amb les famílies perquè està en aïllament des del 10 de setembre. En el marc del protocol per a l’obertura de les escoles bressol, es van fer proves serològiques a l’equip d’educadores i es va detectar un cas el 10 de setembre, que havia de ser contrastat amb una PCR. L’educadora ja no es va incorporar a l’inici de curs perquè de seguida va quedar aïllada a l’espera de poder-se fer la prova definitiva. Aquesta llar té 6 grups, 79 alumnes i 10 educadores.

La direcció de l’escola i l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona han comunicat a les famílies aquest tancament preventiu. L’escola ha complert les mesures indicades en el Pla d’obertura dels centres escolars.

Relacionats