Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Tanquen el bany a dues platges del Vendrell i Calafell per un vessament tòxic provocat per una excavadora

ACN El Vendrell.-Dues platges del Vendrell i Calafell han hagut de tancar el bany aquest dimecres per un vessament tòxic provocat per una màquina excavadora que treballava a la sorra. […]

Avatar
Agències 15/07/2020

ACN El Vendrell.-Dues platges del Vendrell i Calafell han hagut de tancar el bany aquest dimecres per un vessament tòxic provocat per una màquina excavadora que treballava a la sorra. El vehicle estava fent tasques de reparació d’una canonada soterrada al nucli de Sant Salvador, a l’altura de l’Hotel Ra, quan ha patit el trencament d’un maneguet. L’incident ha provocat diverses taques olioses que han desconcertat els banyistes que hi havia a la zona. Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat la Policia Local del Vendrell, Protecció Civil i també agents del servei de socorrisme. Puntualment han hissat la bandera vermella mentre es procedia a retirar la maquinaria i contenir les taques. Al voltant del migdia, han substituït la senyalització per una bandera groga.

Degut a l’estat de l’onatge que hi ha aquest dimecres, les taques s’han traslladat a la platja limítrof de Calafell, que ha prohibit el bany hissant la bandera vermella al voltant de les 15 h.