Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Tània Verge fa una crida “al màxim consens polític” per a aprovar la llei de les persones trans

ACN Barcelona.-La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha fet una crida “al màxim consens polític” en la tramitació de l’avantprojecte de llei de les persones trans, que comença ara […]

Agències 15/12/2021

ACN Barcelona.-La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha fet una crida “al màxim consens polític” en la tramitació de l’avantprojecte de llei de les persones trans, que comença ara amb la consulta pública i el procés participatiu. Verge ha demanat la complicitat de tots els grups “que entenen que els drets humans no es qüestionen sinó que es garanteixen”. En resposta a una pregunta de la diputada d’ERC Jen Díaz durant la sessió de control al Govern, la consellera ha insistit que “l’ampliació de drets de les persones trans no ha estat en detriment dels drets de cap altre persona ni grup d’aquest país. Simplement l’ha fet més just”.

L’avantprojecte de llei de les persones trans comença a caminar amb la consulta pública i el procés participatiu “on les protagonistes han de ser les persones trans i les entitats que defensen els seus drets”, ha explicat.Verge ha enviat “tota la solidaritat i suport” a les persones que es manifestaran aquesta tarda a Madrid i altres ciutats en favor de la llei trans i LGTBI a la Comunitat de Madrid.