Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Tamames respon Sánchez: “Surti al carrer i pregunti qui és Blas Piñar. Ningú ho sap”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El candidat a la presidència del govern, Ramón Tamames, ha replicat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que si surt al carrer i pregunta qui era Blas Piñar no ho sap ni el 0,001%. “Ningú sap qui és Blas Piñar”, ha afegit en el seu torn de rèplica després que el president Sánchez hagi dit que Tamames ajuda a blanquejar els heures de Blas Piñar presentant-se com a candidat de la moció de censura de Vox. D’altra banda, Tamames s’ha queixat de la llarga durada del discurs de Sánchez i ha suggerit que s’hauria de canviar el reglament del Congrés per limitar els temps de les intervencions. “Per què ha parlat tant?”, li ha preguntat per després afegir que el discurs ha estat “reiteratiu”.

 

Publicitat

Tot i la llarga durada de la intervenció de Sánchez, Tamames li ha retret que no hagi fet cap referència a la llengua espanyola, ni a la llei electoral que “sobredimensiona” l’independentisme ni a la seva proposta d’un “govern conciliador que s’allunyi del Frankenstein”.

I, en aquest context, ha criticat la derogació del delicte de la sedició i la modificació de malversació. “Això sí que hauria d’haver provocat una moció de dissolució de les Corts. Això no s’ha fet ni a Polònia ni a Hongria. Aixecar el Codi Penal en funció de les necessitats d’una sola persona i del seu desig de poder no ha passat a cap lloc d’Europa últimament”, ha afirmat.

Així mateix, el candidat ha dit que no veu que Vox “vagi a fer res contra la Constitució” i ha defensat que el partit d’Abascal “està per la monarquia parlamentària i la bandera”.

Finalment, ha argumentat que avui no ha parlat gaire de Catalunya perquè “avui no toca” ja que hi ha moltes temes a tractar i s’ha de “parlar de tot”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió