Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Tallada la Ronda de Dalt de Barcelona a l’altura de Collserola per acumulació d’aigua a la calçada

ACN Barcelona.-La Ronda de Dalt de Barcelona s’ha tallat a l’altura del túnel de Plaça Borràs, a Collserola, en direcció al Nus de la Trinitat per acumulació d’aigua a la […]

Avatar
Agències 04/12/2019

ACN Barcelona.-La Ronda de Dalt de Barcelona s’ha tallat a l’altura del túnel de Plaça Borràs, a Collserola, en direcció al Nus de la Trinitat per acumulació d’aigua a la calçada aquest dimecres cap a dos quarts de set de la tarda, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). En direcció Llobregat hi ha un carril al tram d’Horta pel mateix motiu. És una de les conseqüències de la jornada de pluja que està vivint Catalunya, especialment a la zona del litoral, que a la capital del país també ha obligat TMB a tancar alguns accessos a estacions de metro igualment per l’excés de pluja. Des de l’Ajuntament s’indica que els Bombers han netejat els embornals i s’està buidant l’aigua. Es preveia recuperar la normalitat en un termini de temps curt.

(S’actualitza la xifra de serveis que han fet els Bombers al llarg del dia arreu de Catalunya)D’altra banda, Barcelona Cicle de l’Aigua també ha activat dues brigades per reforçar la retirada de fulles dels embornals, afegeixen des de l’Ajuntament. El consistori preveu que l’episodi de pluja minvi i no calgui activar el pla d’insuficiència drenant. De moment el que es manté és el d’alerta per mal estat de la mar.Pel que fa a les estacions de metro, s’ha tancat l’accés a Plaça Lesseps d’aquesta estació de la línia 3, i l’accés Escorial de l’estació Joanic de la L4. A la L2, per acumulació d’aigua els trens no efectuen parada a l’estació Sant Roc, en direcció Badalona – Pompeu Fabra, ni a l’estació Tetuan.Fora de Barcelona, Protecció Civil ha informat que el cabal del riu La Tordera ha assolit el nivell d’alerta, entre la capçalera i Sant Celoni. I que hi ha manca de subministrament elèctric derivat de les precipitacions que afecta 1.086 abonats a Igualada.Més enllà d’això, des dels Bombers de la Generalitat s’informa que al llarg del dia s’han atès una cinquantena de serveis repartits per tot el territori, amb més incidència a les comarques barcelonines, sobretot al Vallès i al Baix Llobregat, per acumulacions d’aigua, inundacions de baixos i caiguda d’objectes a la via. Subratllen, però, que no hi ha hagut cap servei destacat.