Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Suspeses les dues funcions de ‘FIQ (Desperta’t!)’ en el marc del Grec per un positiu a la companyia

ACN Barcelona.-El Grec Festival de Barcelona ha suspès les dues funcions de l’espectacle de circ ‘FIQ (Desperta’t!)’ del Groupe Acrobatique de Tanger, previstes per aquest divendres i dissabte al Teatre […]

Avatar
Agències 09/07/2021

ACN Barcelona.-El Grec Festival de Barcelona ha suspès les dues funcions de l’espectacle de circ ‘FIQ (Desperta’t!)’ del Groupe Acrobatique de Tanger, previstes per aquest divendres i dissabte al Teatre Grec, per haver detectat un cas de covid-19 a la companyia. El Grec ha destacat que la decisió s’ha pres de mutu acord amb el Groupe Acrobatique. En aplicació dels protocols implementats pel festival, aquestes persones i els seus contactes directes seguiran les mesures d’aïllament marcades per les autoritats sanitàries. Des de l’Institut de Cultura de Barcelona, seguiran amb atenció l’evolució de la situació sanitària i s’aplicaran totes aquelles mesures necessàries per “seguir vetllant per la seguretat dels artistes, treballadors i públic”.

A les persones que tingui localitats se’ls retornarà l’import de l’entrada pel mateix sistema que va ser adquirida, a partir de les 24 hores següents de la data de suspensió i fins a un mes després de la data en què hauria tingut lloc la funció.