Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Suspesa l’admissió a tràmit d’una petició per declarar el Barça en concurs de creditors abans del 31 de desembre

ACN Barcelona.-El jutjat mercantil 12 de Barcelona ha suspès l’admissió a tràmit del concurs necessari contra el Futbol Club Barcelona fins al 31 de desembre de 2020 inclòs. L’empresa Muro […]

Agències 12/11/2020

ACN Barcelona.-El jutjat mercantil 12 de Barcelona ha suspès l’admissió a tràmit del concurs necessari contra el Futbol Club Barcelona fins al 31 de desembre de 2020 inclòs. L’empresa Muro Cortina Modular Renting, que el 2010 va signar un contracte amb el Barça, va presentar la demanda per cobrar en considerar que la situació del Barça és “d’insolvència, davant la incapacitat d’atendre el sou de la plantilla i afrontar deutes”. El jutge argumenta que entre les mesures per afrontar la covid-19 es va ampliar la moratòria del deure de sol·licitar la declaració de concurs voluntari de creditors fins al 31 de desembre del 2020, el que exigeix la suspensió de la tramitació de qualsevol concurs necessari, i no hi ha “cap excepció”.

El jutge afegeix que, tal com marca la legislació, si el club presenta la sol·licitud del concurs voluntari abans d’aquesta data, l’admetrà amb preferència, encara que fos de data posterior a la sol·licitud de concurs necessari.