Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Suspesa la jornada inicial del primer Primavera Sound a Madrid per la mala previsió meteorològica

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La jornada inicial de la primera edició del Primavera Sound a la Comunitat de Madrid, prevista per a aquest dijous 8 de juny a Arganda del Rey, s’ha suspès per la mala previsió meteorològica, segons han anunciat els responsables de l’esdeveniment. Les inclemències meteorològiques de les darreres setmanes han afectat la preproducció del festival i la previsió adversa que s’espera per demà, amb tempestes fortes per la tarda, han fet optar els impulsors del festival, l’Ajuntament i la Policia Local d’Arganda del Rey per la suspensió per “motius de seguretat” de l’esdeveniment previst a la Ciutat del Rock. També se suspenen les activitats al Cívitas Metropolitano. Es manté, en canvi, la programació de l’Auditori Primavera a The Music Station.

La cita es manté per a les altres dues jornades, la del divendres 9 de juny i la del dissabte 10, al mateix escenari de la Ciutat del Rock d’Arganda del Rey.

Publicitat

La jornada inaugural d’aquesta tarda al Cívitas Metropolitano s’ha celebrat, però a causa de la pluja l’obertura de portes s’ha retardat i La Paloma no ha pogut actuar. La resta d’actuacions han seguit els horaris previstos.

Les entrades de dia per a la jornada del dijous seran vàlides per al divendres o per al dissabte sense necessitat de fer gestions addicionals. Si no s’utilitzen, l’organització tornarà l’import de forma automàtica.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió