Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Suspès per quarta vegada el judici a un acusat d’estafar 140.000 euros a una lleidatana que va conèixer per Internet

|

- Publicitat -

ACN Lleida – El judici a un veí de Mallorca acusat d’estafar 140.000 euros a una lleidatana que va conèixer per Internet s’ha tornat a suspendre per incompareixença de l’acusat, per quarta vegada. L’últim cop, l’Audiència de Lleida, a petició de la fiscalia, va emetre una ordre de detenció, que es va fer efectiva i va servir per lliurar-li en mà la citació judicial. L’home, però, no s’ha presentat i ara la fiscalia demana que l’Audiència ordeni la detenció i també l’entrada en presó preventiva de l’acusat fins que es torni a programar el judici, per cinquena vegada. La fiscalia demana que s’imposin a C. S. Z., de 27 anys, cinc anys de presó per un delicte continuat d’estafa, una multa de 4.500 euros i que indemnitzi la noia amb els diners estafats.

L’Audiència de Lleida ha citat fins a en quatre ocasions l’acusat i en cap d’elles ha comparegut. La primera va ser el 6 d’octubre del 2021 i les altres tres, ja al 2020; concretament el 16 de març, 6 de juliol i, aquest dijous, 1 de desembre.

Publicitat

 

Segons la fiscalia, el noi va conèixer la noia a finals de 2016 a través de xarxes socials i va viatjar un cop a Lleida per conèixer-la en persona. Després van coincidir en una trobada de Youtube l’agost de 2018 a Cerdanyola del Vallès. Després d’aquesta trobada, a mitjans d’agost de 2018, l’acusat, sabent que la noia tenia diners, la va convèncer perquè invertís en diversos fons per guanyar diners.

 

La noia, confiant en ell, li va donar les claus del banc i del telèfon. Llavors, l’acusat, segueix la Fiscalia, es va quedar fins a 141.197,54 euros d’ella entre el 17 d’agost i l’11 d’octubre de 2018 a través de transferències directes i de préstecs demanats a nom d’ella que anava usant per fer apostes per Internet.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió