Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Suspès el judici amb jurat popular contra l’acusat de matar el germà a cops de crossa a Palafrugell

ACN Girona.-L’Audiència de Girona ha suspès el judici amb jurat popular que havia de començar aquest divendres contra l’acusat de matar el germà a cops de crossa a Palafrugell (Baix […]

Agències 11/11/2020

ACN Girona.-L’Audiència de Girona ha suspès el judici amb jurat popular que havia de començar aquest divendres contra l’acusat de matar el germà a cops de crossa a Palafrugell (Baix Empordà). L’Audiència ha ajornat l’inici de la vista per a principis d’abril arran de la situació sanitària i les restriccions adoptades per frenar els contagis de la covid-19. A més, l’inici del judici coincidia també amb el dia en què es reprendrà el confinament municipal de caps de setmana. El crim va tenir lloc la matinada del 24 d’agost del 2018. L’acusat s’enfronta a una condemna de 14 anys i 10 mesos de presó per un delicte d’homicidi amb els agreujants d’abús de superioritat i parentiu.

El del crim de Palafrugell és el segon jurat popular que l’Audiència ajorna arran de la pandèmia. A l’octubre, l’Audiència de Girona ja va suspendre la vista contra l’acusat de matar un home d’una ganivetada a la Rambla de Figueres.