Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Suspenen la roda de reconeixement per la presumpta agressió racista al Bages

ACN Manresa.-El jutjat d’instrucció número 5 de Manresa ha suspès la roda de reconeixement prevista per aquest dijous en relació a la presumpta agressió racista a un jove a Sant […]

Avatar
Agències 27/01/2021

ACN Manresa.-El jutjat d’instrucció número 5 de Manresa ha suspès la roda de reconeixement prevista per aquest dijous en relació a la presumpta agressió racista a un jove a Sant Feliu Sasserra (Bages) l’any 2019. La defensa dels sis agents dels Mossos d’Esquadra investigats ha presentat un recurs en contra de la resolució judicial que deia que els agents havien de fer la roda de reconeixement a cara descoberta i no tapada, tal com havíem demanat inicialment. Arran de la presentació del recurs, s’ha acordat la suspensió de la roda fins que l’Audiència de Barcelona resolgui el recurs.

Els sis mossos investigats per vexacions i insults racistes a un jove durant una detenció al Bages el 2019 havien demanat assistir a la roda de reconeixement amb la cara tapada. El jutge, però, va determinar que els agents havien d’assistir a la roda de reconeixement amb la cara descoberta perquè en algun moment de l’actuació policial contra el jove van destapar-se la cara i aquest els va poder veure. Ara, però, la defensa dels mossos ha presentat recurs i s’ha decidit suspendre la roda de reconeixement fins que l’Audiència de Barcelona resolgui el recurs.