Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

Suspenen la recerca de l’home que hauria desaparegut a la platja de s’Abanell de Blanes en espera de nous indicis

ACN Blanes – Els diferents cossos d’emergències han suspès la recerca de l’home que hauria desaparegut a la platja de s’Abanell de Blanes (Selva) en espera de si apareixen nous […]

Agències 07/07/2022

ACN Blanes – Els diferents cossos d’emergències han suspès la recerca de l’home que hauria desaparegut a la platja de s’Abanell de Blanes (Selva) en espera de si apareixen nous indicis. El dispositiu es va engegar aquest dimecres a la tarda, després que dos testimonis asseguressin haver vist una persona demanant ajuda perquè s’estaria ofegant a la part sud de la platja, la de la zona dels càmpings. Es van mobilitzar els Bombers, els Mossos, la Guàrdia Civil, Salvament Marítim, Protecció Civil i Policia Local de Blanes. Els diferents cossos van pentinar el litoral per terra, mar i aire -també, amb GRAE subaquàtics dels Bombers- però no van trobar cap rastre. Tampoc es van localitzar pertinences a la sorra ni ningú va denunciar cap desaparició.

Aquest matí, la recerca s’ha reprès. Però aquest cop, sense els helicòpters que ahir van sobrevolar la zona de rastreig. Els diferents cossos han estat buscant algun indici del possible banyista desaparegut, però no n’han trobat cap. Per això, a primera hora de la tarda han decidit aixecar el dispositiu, i aturar la recerca, en espera que pugui aparèixer algun nou indici.

Els dos testimonis, una noia holandesa i un home espanyol, van explicar que ahir cap a les sis de la tarda havien vist una persona nedant en direcció a les boies. Van dir que l’havien vist enfonsar-se, i que després l’havien vist sortir i tornar a enfonsar-se al mar de manera repetida, fins que li van perdre la pista i per això van donar l’alerta.