Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Surt a licitació el projecte constructiu del tramvia del Camp de Tarragona entre Cambrils i Vila-seca per prop de 2 MEUR

|

- Publicitat -

ACN Tarragona – Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha tret a licitació el projecte constructiu del tramvia del Camp de Tarragona en els trams entre Cambrils i Vila-seca. La licitació és per un import d’1,9 milions d’euros i té un termini de redacció màxim d’un any i mig. El document definirà quines actuacions caldran per implantar el sistema de tramvia als municipis de Cambrils, Salou i Vila-seca i integrar-lo a la trama urbana. A la vegada, també analitzarà el sistema d’energia utilitzat per evitar la instal·lació d’una catenària en àmbits densament poblats. Per la seva part, la implantació del servei amb un centre de control de cotxeres i material mòbil tindrà un pressupost de 150 milions d’euros.

En paral·lel, s’està redactant un estudi informatiu del segon tram sobre les connexions de la resta de xarxa tramviària, on s’inclou el tram entre Reus i Tarragona i la connexió entre Vila-seca i Tarragona, a més dels ramals de penetracions urbanes. De la mateixa manera que la resta de trams, seran traçats independents de la xarxa d’Adif i serà un sistema sense catenària en les zones més poblades. Un cop s’instauri el sistema de tramvia i funcioni a ple rendiment, es calcula que la demanda serà de nou milions de viatgers anuals.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió