Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Sordo (CCOO) es mostra “sorprès” pel “ritme i la velocitat” al PP per accelerar el relleu de Casado

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El secretari general de CCOO a l’Estat, Unai Sordo, s’ha mostrat “sorprès” pel “ritme i la velocitat” al PP per accelerar el relleu del seu president, Pablo Casado, després de la pèrdua de suports dins del partit per la polèmica amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. En una atenció als mitjans a Barcelona, el líder sindical ha demanat “distingir la categoria de l’anècdota” i ha insistit a demanar explicacions per les comissions vinculades a contractes públics de la pandèmia de les quals es va beneficiar el germà d’Ayuso. “Sorprèn que en contractes com els que s’han conegut algú vinculat a la Comunitat de Madrid hagi cobrat determinades comissions”, ha dit.

Segons Sordo, el que fa falta és “conèixer exactament el que ha passat” i “com es gestionen els recursos públics a la Comunitat de Madrid”, ja sigui per un exercici de transparència del PP o a través de la justícia.

Publicitat

El líder sindical ha reclamat una “bona utilització dels recursos públics i que ningú pugui apropiar-se’n” i ha afegit que “quan un partit entra en una dinàmica d’acusacions mútues com les que s’han conegut en l’última setmana és perquè alguna cosa ha passat”. “Això és el que han de respondre els partits”, ha conclòs.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió