Dimecres, 26 de gener de 2022 - Edició 1280
La República

Sony cancel·la la seva participació presencial al Mobile World Congress

ACN Barcelona.-Sony no participarà de forma presencial en edició d’aquest any del Mobile World Congress com a conseqüència de la pandèmia, segons ha avançat aquest dijous Ser Catalunya i ha […]

Agències 13/01/2022

ACN Barcelona.-Sony no participarà de forma presencial en edició d’aquest any del Mobile World Congress com a conseqüència de la pandèmia, segons ha avançat aquest dijous Ser Catalunya i ha confirmat l’ACN. Fonts de l’empresa han explicat que aquest any tampoc tindran estand a la fira mundial de mòbils i que encara no han decidit si hi prendran part de forma virtual o de quina forma comunicaran les novetats de la marca per a aquest 2022. Sony ja va cancel·lar la seva presència en les dues edicions anteriors per la pandèmia i també va ser de les primeres grans marques en anunciar-ho. Per ara, és la primera gran baixa per a aquesta edició del Mobile World Congress, que de moment se celebrarà tal com estava previst entre el 28 de febrer i el 3 de març.

Al mes de març passat, Sony també va anunciar que no acudiria a l’edició del Mobile World Congres del 2021, que excepcionalment es va celebrar entre el 28 de juny i l’1 de juliol després que la fira suspengués primer l’edició del 2020 i després la del 2021 en les seves dates habituals. Finalment, el certamen es va celebrar l’estiu passat en una versió molt més reduïda i marcada per les absències i les mesures per prevenir els contagis.Sony no ha precisat si participarà al saló virtualment, però com en edicions anteriors, fonts de la companyia han apuntat a l’ACN que en un entorn cada vegada més digital es farà arribar la informació sobre les seves novetats de la forma més àmplia possible. “Sony ha pres la decisió de no participar amb el seu propi estand al Mobile World Congress el 2022. El món ha evolucionat cap a oportunitats digitals i online, i Sony Corporation es comunicarà de forma que pugui informar de les seves emocionants novetats en productes a una audiència més àmplia”, assenyala un breu comunicat de la multinacional.Precisament, aquesta setmana, el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, va reafirmar la voluntat que la fira mundial del mòbil se celebrés al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona entre el 28 de febrer i el 3 de març, tal com està previst per ara, i que només consideraria un canvi de plans si ho així ho determinaven les autoritats sanitàries. Segons Hoffman, s’hi esperen més de més de 1.500 expositors i assistents provinents de més de 150 països.El Mobile World Congress del 2020 va ser la primera gran fira cancel·lada per la pandèmia. S’havia de celebrar a finals de febrer i es va haver de suspendre per la falta d’assistents i pels riscos derivats de la covid-19. La primera que va anunciar la seva absència va ser la sud-coreana LG, una llista a la qual es van afegir la mateixa Ericsson i posteriorment altres empreses com Nvidia, Amazon o Sony, entre d’altres. LG, però, ja és segur que no hi participarà perquè l’any passat va informar que es retirava del mercat dels mòbils.