Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

Soficada Ibérica invertirà 4 MEUR a la nova seu que construirà a Vilanova del Camí

|

- Publicitat -

ACN Vilanova del Camí – Soficada Ibérica SL ha comprat a Incasòl una parcel·la de més de 8.818 m2 del sector d’activitat econòmica Riera de Castellolí a Vilanova del Camí (Anoia). L’empresa, filial a la península Ibèrica del Grupo Soficada, es dedica a la distribució de matèries primeres per a l’elaboració de pinsos per a porc, aus i mascotes i s’ha especialitzat també en la revalorització de subproductes. L’empresa vol construir una nova seu a aquests terrenys amb una inversió de 4 MEUR i sota els principis de l’economia circular. Es crearan 5 llocs de treball directes. Les obres començaran abans de dos anys i es preveu que la seu entri en funcionament en menys de quatre.

La parcel·la 17 se situa al sud-est del sector, i limita al nord amb la parcel·la de la societat Aigua de Rigat SA i una zona verda i a l’est amb el carrer dels Impressors. El sector Riera de Castellolí està situat a l’est de Vilanova del Camí. Es troba en una corona industrial consolidada, amb accés directe a l’A-2 al seu pas per l’Anoia. La urbanització d’aquest sector ha donat impuls a l’activitat econòmica de l’Anoia, amb la implantació d’empreses, noves inversions i la generació de llocs de treball a la comarca.

Publicitat

Actualment hi ha Abacus, que hi té la seva nau logística, Binicastillo, SL, Iniciatives Les Gombes, SL, Romero Polo i Direxis Conectiao Fruits Secs Torra.

 

 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió