Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Sisu Corbera, a la sortida del jutjat: “Quan veus el que passa a la frontera ucraïnesa, això d’aquí és una collonada”

ACN Figueres – El veí de l’Escala (Alt Empordà) Sisu Corbera, investigat pel tall de Tsunami Democràtic i que aquest dilluns va tornar de la frontera ucraïnesa amb refugiats, ha […]

Agències 08/03/2022

ACN Figueres – El veí de l’Escala (Alt Empordà) Sisu Corbera, investigat pel tall de Tsunami Democràtic i que aquest dilluns va tornar de la frontera ucraïnesa amb refugiats, ha assegurat a la sortida del jutjat que “quan veus el que passa allà, això d’aquí és una collonada”. Els mossos l’han detingut aquest dimarts al matí al seu domicili per dur-lo davant del jutge que instrueix la macrocausa amb 200 investigats. A la sortida, ha explicat que no ha declarat i ha criticat que es destinin tants recursos a uns fets quan “hi ha coses més importants”. L’advocat d’Alerta Solidària, Martí Majoral, ha reiterat que esperen que la causa acabi arxivant-se i “deixar aquest tema com el que és: l’exercici del dret de manifestació i de protesta”.

Corbera és el darrer dels 12 encausats que el jutge va ordenar detenir per no atendre les citacions judicials.

Mes personal més paperassa i aquest cop va dir si que ho tira endavant i anem a detenir a tots

3.04 quan tu veus a polinia la història que hi ha, dius això d’aquí es una collonada. Que volen fer? Em volen tancar uns anys? Bueno, aquesta gent ho perd tot i estave felixos amb un somriure a la cara i veus aquesta justícia espanyola que ens vol tancar uns anys, tampoc sé que ens demana, Bueno es igual, no çés res.