Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1475
La República

Sis vols de Ryanair cancel·lats a l’aeroport del Prat i tres més amb retards per la vaga de tripulants de cabina

ACN Barcelona – La vaga de tripulants de cabina a Ryanair ha obligat aquest dijous a primera hora a cancel·lar sis vols de l’aeroport del Prat fins a les nou […]

Agències 30/06/2022

ACN Barcelona – La vaga de tripulants de cabina a Ryanair ha obligat aquest dijous a primera hora a cancel·lar sis vols de l’aeroport del Prat fins a les nou del matí, segons el sindicat convocant de la protesta USO. Es tracta de tres vols amb destí a la ciutat danesa de Billund, Cracòvia i París Beauvais i tres més d’arribada procedents d’aquestes tres ciutats. A més, tres avions més han vist endarrerida la seva sortida des del Prat. Segons el sindicat, l’aerolínia irlandesa ha hagut d’anul·lar fins a una desena de vols a tot l’Estat. Els altres quatre són dos trajectes d’anada i tornada entre Màlaga i Berlín i entre la ciutat andalusa i Gran Canària. Pel que fa els retards, s’han vist afectats 14 vols, dels quals tres des de Barcelona.

A l’Aeroport de Girona, s’ha registrat cap incidència.

Segons el sindicat, les cancel·lacions registrades fins ara es deuen al fet que les tripulacions de cabina espanyoles no han rebut la notificació de serveis mínims per part de la companyia, que no ha citat a tripulacions completes. Segons denuncia, en alguns casos s’han substituït les guàrdies, que ha definit com “abusives”, i els vols han sortit amb retard.