Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Sindicats alerten que les proves als Mossos s’ha alentit per la resolució del TSJC que insta a fer-les a domicili

ACN Barcelona.-Els sindicats policials SPC, CAT i SME lamenten que les proves de coronavirus als Mossos d’Esquadra s’han alentit després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) instés […]

Avatar
Agències 16/04/2020

ACN Barcelona.-Els sindicats policials SPC, CAT i SME lamenten que les proves de coronavirus als Mossos d’Esquadra s’han alentit després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) instés a fer-les a domicili en resposta a un requeriment d’USPAC. Segons la Trisindical, això ha fet que s’hagi passat de 120-140 proves diàries que s’estaven fent abans a fer-ne tan sols unes 16. A això li ha sumat el fet que tota la comunitat sàpiga que té un veí que és mosso d’Esquadra. Fins ara, els tests es feien a la seu central d’Egara i en algunes regions. Els agents es feien la prova sense baixar del seu vehicle en la majoria dels casos. Fer-ho a domicili implica més exposició i utilització de més mesures de protecció, es queixen els tres sindicats.

Es per això que han demanat a USPAC que enviï un escrit al TSJC per matisar la instrucció i que es puguin tornar a fer proves fora dels domicilis a aquells agents que ho vulguin.