Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Simón diu que el Govern es planteja fer “confinaments selectius” pels rebrots de Lleida però Salut ho nega

ACN Madrid .-El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, diu que la Generalitat està “discutint” la possibilitat de fer confinaments “selectius” pels rebrots de Lleida. […]

Avatar
Agències 02/07/2020

ACN Madrid .-El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, diu que la Generalitat està “discutint” la possibilitat de fer confinaments “selectius” pels rebrots de Lleida. Durant la roda de premsa d’aquest dijous, ha insistit que li sembla “bé” que s’ho estiguin plantejant i diu que “en alguns casos és millor sobreactuar que quedar-se curt”: “Em consta que ho estan valorant amb molta sensibilitat”. Fonts del Departament de Salut, en canvi, han negat que aquesta opció estigui ara mateix sobre la taula. Simón ha explicat també que a hores d’ara hi ha 58 brots actius, tot i que la majoria estan controlats.

El responsable de Sanitat ha concretat, però, que els preocupen dos brots que han passat d’una CCAA a una altra i dos més que han passat de brots familiars a altres àmbits.