Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Signat el conveni per crear un nou grau en Medicina a la UPF a partir del curs vinent

ACN Barcelona.-El Departament de Salut, la Universitat Pompeu Fabra i el Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona han signat un conveni de col·laboració docent i de recerca amb l’objectiu […]

Avatar
Agències 23/09/2020

ACN Barcelona.-El Departament de Salut, la Universitat Pompeu Fabra i el Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona han signat un conveni de col·laboració docent i de recerca amb l’objectiu de crear un nou grau en Medicina a la UPF a partir del curs vinent. El pla d’estudis s’elaborarà conjuntament entre la universitat i l’Hospital del Mar. Aquest grau extingirà progressivament el que hi havia conjunt amb la Universitat Autònoma de Barcelona que funciona des del curs 2008-2009. En un comunicat, Salut subratlla que el nou grau suposarà un canvi en els mètodes i en l’enfocament dels ensenyaments, amb una orientació clara cap a la medicina basada en la recerca biomèdica per explicar els mecanismes i processos de les malalties i les teràpies.

A més, s’adequaran les assignatures clíniques amb introducció de parts importants de la medicina actual com són el càncer, les malalties infeccioses, la medicina personalitzada, la medicina de sistemes i la telemedicina.