Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Siegfried tanca la compra de dues plantes de Novartis al Masnou i a Barberà del Vallès

ACN Barcelona.-L’empresa suïssa ha tancat definitivament la compra de dues plantes de Novartis al Masnou i a Barberà del Vallès, segons ha informat aquest dimarts. L’operació es va anunciar al […]

Avatar
Agències 05/01/2021

ACN Barcelona.-L’empresa suïssa ha tancat definitivament la compra de dues plantes de Novartis al Masnou i a Barberà del Vallès, segons ha informat aquest dimarts. L’operació es va anunciar al setembre i ara s’ha obtingut l’aprovació de les autoritats competents. La transacció es va produir aquest dilluns i el grup suís espera que amb aquesta incorporació les seves vendes pugin fins als 1.000 milions de francs suïssos el 2021. Les dues plantes complementaran les activitats de l’empresa en l’àmbit dels productes farmacèutics, en què ara Siegfried obtindrà la mida crítica necessària, segons explica en un comunicat. L’empresa passarà a tenir ara 11 emplaçaments en tres continents, amb uns 3.500 treballadors.

Com a part de la transacció, Siegfried i Novartis també han subscrit diversos acords que inclouen una estreta col•laboració durant les fases d’integració i les posteriors a la fusió. Els compromisos de compra durant alguns anys per a la fabricació i el subministrament de productes importants significatius per a Novartis faran que l’empresa suïssa es converteixi en un soci estratègic amb gran de proveïdor preferent, segons remarca Siegfried.L conseller delegat de Siegfried, Wolfgang Wienand, ha subratllat que “aquesta adquisició millora de forma significativa la nostra xarxa mundial de productes farmacèutics quant a la capacitat i possibilitat tecnològiques”. “Ens convertirem en un soci encara més atractiu per a la indústria farmacèutica i crearem un major potencial de creixement rendible”, ha afegit.