Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Sidonie dona el tret de sortida al Festival Embassa’t que ja ha exhaurit les localitats de Manel i Rigoberta Bandini

ACN Sabadell.-L’amfiteatre del Parc Catalunya de Sabadell (Vallès Occidental) ha fet recuperar el ritme a la ciutat amb una nova edició del Festival Embassa’t, que arrenca aquest dijous i s’allargarà […]

Agències 10/06/2021

ACN Sabadell.-L’amfiteatre del Parc Catalunya de Sabadell (Vallès Occidental) ha fet recuperar el ritme a la ciutat amb una nova edició del Festival Embassa’t, que arrenca aquest dijous i s’allargarà fins diumenge. Després d’haver de suspendre l’edició de 2020 per la pandèmia, la cita estrena nou emplaçament a l’aire lliure i amb la voluntat de mantenir algunes de les propostes que van cancel·lar-se l’any passat, entre elles el gran reclam de la sessió de dissabte, el grup Manel. La banda Sidonie i l’aposta electrònica de Luis Costa b2b Christian Len han encès la metxa d’una cita per on hi passaran cantants i grups com Pau Vallvé, Lu Rois, Maria Arnal amb Marcel Bagés o Xiula,i que ja ha exhaurit localitats per a Manel i Rigoberta Bandini.

Molta entrega i ganes de festa entre els assistents a aquesta primera jornada del festival, que tot i ser entre setmana ha omplert l’amfiteatre del Parc Catalunya de Sabadell, un lloc que permet la creació de localitats i garantir la distància social, elements imprescindibles per a poder programar la cita. Inicialment, el festival s’havia pensat per dur-se a terme l’any passat en l’edició frustrada per la pandèmia davant de la Pista Coberta d’Atletisme, opció descartada per enguany donat que actualment s’ha habilitat com a punt de vacunació massiva.”El sistema de 2021 és fer sessions independents per fer una traçabilitat de públic, amb espai en un amfiteatre del Parc Catalunya on hi poden cabre fins a 50.000 persones i que he, habilitat perquè hi hagi mil persones cada dia”, destaca el director del festival, Arnau Solsona. Les localitats s’han ubicat en la pendent de l’amfiteatre, mentre que a la part més allunyada de l’escenari s’hi ha creat àrees de distensió, amb possibilitat per beure o menjar alguna cosa abans i durant l’espectacle.”Els noms del cartell tenen una trajectòria i estan creixent, i això es nota en el ritme de venda d’entrades”, destaca Solsona. Aquest divendres les localitats per veure Manel i Rigoberta Bandini ja estan esgotades, mentre que s’espera que d’altres actuacions, com la de Xiula, en la matinal de diumenge denominada Petit Embassa’t, també les pengi aviat. Sidonie, encantatsEl grup que obre la llauna és Sidonie, que amb una dilatada trajectòria viuen cada concert com si fos el primer, ara, però, amb mascareta i gent asseguda. “És estrany quan surts a l’escenari, en les primeres cançons et mires i t’acabes acostumant, perquè ens comuniquem amb la gent encara que hi hagi mascareta”, explica Marc Ros, cantant de Sidonie.”Cada trucada que rebem per anar aquí o allà és bestial”, reconeix Axel Pi, component de la banda, que assegura que després dels mesos més durs de la pandèmia, poder actuar a Sabadell, més tard a Palència o a Monzó els omple d’energia. “No podem deixar d’estar constantment agraïts”, afegeix.Un festival de quatre diesDesprés de l’arrencada aquest dijous amb Sidonie i amb l’actuació prèvia Luis Costa b2b Cristian Len, el festival seguirà divendres amb Carles Viarnès & Alba G. Corral, Pau Vallvé, MouseDown i Virginie. En aquesta segona jornada, Viarnès i Corral substitueixen en el cartell a la banda britànica Arlo Parks, que va caure de la programació a mitjans de maig. Un dels èxits de la temporada, Rigoberta Bandini, protagonitzarà la sessió de tarda de dissabte juntament amb Sher, mentre que la convocatòria de vespre serà indiscutiblement de Manel, amb l’actuació prèvia de Sonido Tupinamba. El darrer dia del festival arrencarà al matí amb l’actuació de Xiula, mentre que a la tarda hi posaran el punt i final Maria Arnal i Marcel Bagés, Lu Rois, T. Modet i Karina Hossack.