Dijous, 21 de gener de 2021 - Edició 910
La República

Set de cada deu catalans creuen que el procés ha perjudicat l’economia, segons una enquesta encarregada per SCC

ACN Barcelona.-Set de cada deu catalans (67’2%) creu que el procés ha perjudicat l’economia, segons les dades d’una enquesta que Societat Civil Catalana ha encarregat a GAD3. La majoria dels […]

Avatar
Agències 12/01/2021

ACN Barcelona.-Set de cada deu catalans (67’2%) creu que el procés ha perjudicat l’economia, segons les dades d’una enquesta que Societat Civil Catalana ha encarregat a GAD3. La majoria dels enquestats també considera que el procés català ha empitjorat la imatge de Catalunya (65,1%) i la imatge d’Espanya (67,7%), que ha deteriorat les institucions catalanes (57,1%) i que ha malmès la convivència entre catalans (53,6%) i entre espanyols (64%). L’enquesta s’ha fet a un miler de persones entre el 30 de novembre i el 9 de desembre. El president de SCC, Fernando Sánchez-Costa, ha afirmat que les dades demostren que el procés és sinònim de “mal rotllo” i que cal “passar pàgina”.

“El procés s’ha convertit en un corc per a Catalunya. Ha malmès tot el que ha tocat i molt particularment la nostra economia, la nostra convivència i les nostres institucions”, ha afegit el president de Societat Civil Catalana.

Relacionats