Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Serielizados Fest estrenarà més de 20 sèries i documentals inèdits a través de Filmin del 20 al 29 d’octubre

ACN Barcelona.-El Festival Internacional de Sèries, Serielizados Fest, estrenarà més de 20 sèries i documentals inèdits a través de Filmin del 20 al 29 d’octubre. Dins de la Secció Oficial, […]

Avatar
Agències 01/10/2020

ACN Barcelona.-El Festival Internacional de Sèries, Serielizados Fest, estrenarà més de 20 sèries i documentals inèdits a través de Filmin del 20 al 29 d’octubre. Dins de la Secció Oficial, el festival estrenarà, entre d’altres, la sèrie ’22. Juli’ (Noruega, 2020); ‘Everything’s gonna be okay’ (EEUU, 2020), la nova sèrie del còmic i guionista Josh Thomas; la comèdia lebowskiana ‘We got this’ (Suècia, 2020) i ‘Thin Ice’ (Suècia, 2020). Altres noms destacats ‘Cry Wolf’ (Dinamarca, 2020), la tragicòmica ‘Albatros’ (Bèlgica, 2020) i ‘I Parlement’ (França, 2020). Aquestes set sèries optaran al Premi del Jurat. El paquet d’estrenes inclou Secció Oficial, Secció Panorama, Secció Short Form, Documentals i el VII Showcase de Pilotos.

El festival presentarà produccions que han triomfat en televisions i festivals de tot el món com del Regne Unit, Bèlgica, Dinamarca, Estats Units, França, Itàlia i Xile i que no han tingut distribució a l’Estat. A la Secció Panorama (fora de competició) del 7º Serielizados Fest els espectadors podran gaudir a través de Filmin de estrenes inèdites com ‘Stath Lets Flats’ (Regne Unit, 2018), ‘Il Cacciatore’ (Italia, 2018), ‘Shadow Lines’ (Finlàndia, 2019), i ‘La Cacería: las niñas de Alto Hospicio’ (Xile, 2018). Una altra novetat d’aquesta 7a edició és la incorporació de la secció Short Form, en la que el festival estrena minisèries o sèries de format curt. Inaugura aquesta nova secció la cibernètica ‘DragonSlayer666’ (Finlàndia, 2017), comèdia sobre un jugador d’eSports de 19 anys, “DragonSlayer666”. La segona és una producció espanyola d’animació titulada ‘Días de mierda’ (Espanya, 2019) El Showcase de Pilots de Ficció és un de los projectes destacats de Serielizados i aquest any arriba a la seva VII edició. Els capítols que han estat finalment seleccionats seran projectats a Filmin i a sessions presencials a Barcelona (CCCB) i Madrid (Sala Berlanga) i els premiats s’anunciaran al Zoom Festival d’Igualada.Els finalistes del VII Showcase de Pilots de Ficció són ‘Guns & Gansos’, de Marc Parellada i Marc Martos; ‘Contiguo’, d’Alejo Levis i Cintia Ballbé; ‘Deivit and Lisa’ d’Alessandro Di Renzo; ‘Sant Just Fever’, de Pau Ardèvol, i ‘La alucinante vida de Benni Blowjob’, de Benni Blowjob. Documentals Serielizados Fest recupera aquesta secció històrica en la seva programació amb quatre títols. Els documentals també estaran disponibles a Filmin del 20 al 29 d’octubre per a tota Espanya. Aquests són ‘Margaret Atwood: Palabra tras palabra tras palabra es poder’ (Canadà, 2019); ‘For Madmen Only: las historias de Del Close’ (EEUU, 2020); ‘Too Funny to Fail: Vida y muerte de Dana Carvey Show’ (EEUU, 2017) i ‘Kismet: Cómo los culebrones turcos cambiaron el mundo’ (Turquia, 2017) La segona edició del Pitching Forum de Sèries arriba gràcies a la col·laboració dels organitzadors, Serielizados Fest i GAC (Guionistes Associats de Catalunya), i FAGA, SGAE Catalunya, l’ICEC (Institut Català de les Empresas Culturals), l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona) i la ILC (Institució de les Lletres Catalanes). Per a aquesta edició s’han presentat 63 guions de sèries dels que el jurat del GAC ha seleccionat set per a realitzar un pitching davant canals i productores nacionals.