Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Serielizados Fest 2020 prepara una edició en línia per a tot l’Estat amb actes presencials a Barcelona i Madrid

ACN Barcelona.- La 7a edició del Festival Internacional de Sèries, el Serielizados Fest, prepara una programació en línia per a tot l’Estat a través de la plataforma Filmin i el […]

Avatar
Agències 15/07/2020

ACN Barcelona.- La 7a edició del Festival Internacional de Sèries, el Serielizados Fest, prepara una programació en línia per a tot l’Estat a través de la plataforma Filmin i el canal de Youtube a causa de la pandèmia. El certamen, que tindrà lloc del 20 i al 29 d’octubre, inclourà edicions presencials a Barcelona (20 al 25 d’octubre) i Madrid (26 al 29 d’octubre), en les quals el públic podrà assistir a premières exclusives, xerrades amb els creadors i masterclass dirigides a un públic professional. Les activitats a Barcelona tindran lloc al CCCB i al Phenomena. La programació en línia comptarà amb estrenes de sèries i documentals internacionals inèdits a Espanya, xerrades amb showrunners i directors internacionals i el VII Showcase de Pilots de Ficció.

Per a aquesta edició, Serielizados Fest i l’estudi audiovisual Karabot han dissenyat un Virtual Show; un auditori animat en 3D que acollirà les entrevistes amb els talents internacionals. Aquesta iniciativa pionera pretén oferir una experiència digital més immersiva i entretinguda per a l’espectador. El Virtual Show es podrà veure en obert a través del canal Youtube de Serielizados.Després de l’èxit de l’any passat, Serielizados Fest i GAC (Guionistes Associats de Catalunya) celebraran una II edició del Pitching Fòrum de Sèries, que tindrà lloc durant l’edició de Barcelona. El festival també anuncia que la convocatòria per a la VII edició del Showcase de Pilots de Ficció ja està oberta, fins al 10 de setembre. Una vegada més, el millor talent nacional mostrarà les seves sèries i webseries en una competició online i presencial (a Barcelona i Madrid)..L’organització del festival es compromet a seguir totes les indicacions i recomanacions del Ministeri de Sanitat per a garantir la seguretat dels assistents. Així mateix, es reserva el dret de cancel·lar o modificar les sessions presencials en cas que així ho aconsellin les autoritats.