Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

S’entrega l’home que va fugir després de mossegar i amenaçar amb una catana un mosso a Santa Margarida de Montbui

ACN Santa Margarida de Montbui .-L’home que va fugir després de mossegar i amenaçar amb una catana un policia a Santa Margarida de Montbui (Anoia) s’ha entregat a la comissaria […]

Avatar
Agències 12/02/2021

ACN Santa Margarida de Montbui .-L’home que va fugir després de mossegar i amenaçar amb una catana un policia a Santa Margarida de Montbui (Anoia) s’ha entregat a la comissaria dels Mossos d’Igualada. Va passar aquest dijous a les 21 h. quan encara se’l buscava. L’home, de 36 anys i veí del municipi, passarà a disposició judicial per desobediència, resistència i atemptat a agents de l’autoritat, un delicte d’amenaces i un altre contra la salut pública. L’actuació va començar a les sis del matí d’aquest dijous per un avís de violència domèstica. Els agent van trobar la dona al carrer i, a l’interior del pis, hi havia el seu marit que tenia el fill menor retingut. Mentre intentaven negociar amb ell, l’home va agredir un agent, el va amenaçar i va escapar per la finestra.

Segons el relat policial, quan l’home va mossegar l’agent, la resta de policies que es trobaven al lloc van intentar entrar al domicili però, de cop, va arribar el pare del fugitiu i va barrar-los el pas. Finalment, van aconseguir entrar, però l’home ja havia fugit. Un cop dins del domicili, els mossos van trobar-se que hi havia 312 plantes de marihuana.Els agents van detenir el pare del fugitiu per desobediència greu i atemptat contra els agents de l’autoritat. El fugitiu va marxar sense la catana i, quan encara havia un dispositiu de recerca per detenir-lo, va acabar entregant-se a la comissaria dels Mossos d’Esquadra d’Igualada. Està pendent de passar a disposició judicial per desobediència, resistència i atemptat a agents de l’autoritat, un delicte d’amenaces i un altre contra la salut pública.