Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

S’enfronta a 12 anys de presó per violar una menor en una pizzeria de Flix l’any 2019

ACN Tarragona – L’acusat de violar una menor en una pizzeria de Flix (Ribera d’Ebre) l’any 2019 s’enfronta a dotze anys de presó per un presumpte delicte d’abús sexual continuat […]

Agències 09/03/2023

ACN Tarragona – L’acusat de violar una menor en una pizzeria de Flix (Ribera d’Ebre) l’any 2019 s’enfronta a dotze anys de presó per un presumpte delicte d’abús sexual continuat amb penetració a menor de setze anys. És la petició del ministeri fiscal i de l’acusació particular. La defensa en demana l’absolució. El judici, que ha arrencat aquest dijous a l’Audiència de Tarragona, s’ha celebrat a porta tancada almenys fins a les dues d’aquest migdia, ja que s’ha reproduït la declaració de la nena – que en el moment dels fets tenia sis anys i un grau de discapacitat visual del 82%. Segons l’escrit del fiscal, l’investigat va portar la víctima enganyada al bany del restaurant i la va agredir sexualment. Entre el 2018 i 2019, el processat també en va abusar.

Segons l’escrit d’acusació del ministeri públic, els fets van passar el dia 7 d’abril de 2019 al voltant de dos quarts de quatre de la tarda en una pizzeria de la plaça de l’Església de Flix. L’home, que era un conegut de la família de la menor, es va emportar la nena al lavabo de l’establiment amb l’engany que li compraria llaminadures. Un cop tancats al bany, l’investigat va abaixar-se els pantalons i els de la nena i va agredir-la sexualment mentre es masturbava.

En paral·lel a aquesta agressió, entre l’octubre de 2018 i l’abril de 2019, l’home també va asseure’s la víctima damunt d’ell per “satisfer els seus desitjos sexuals” i li va fer un petó a la boca. La mare de la menor va denunciar els fets el 10 d’abril del mateix 2019.

<strong>Pena de presó de dotze anys</strong>

El fiscal li demana dotze anys de presó per un delicte continuar d’abús sexual amb penetració a menor de setze anys, la prohibició d’acostar-se a la víctima a una distància de 150 metres durant divuit anys, així com de comunicar-s’hi. També sol·licita la seva inhabilitació especial per exercir qualsevol feina relacionada amb menors en un termini de setze anys i deu anys de llibertat vigilada. Alhora, reclama que l’acusat indemnitzi a la família en 30.000 euros.

Per la seva banda, l’advocada de l’acusació particular demana la mateixa pena de presó que el ministeri públic. En canvi, el lletrat del processat sol·licita la seva absolució.