Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Seidor compra la consultora amb seu a Barcelona Clariba

ACN Barcelona.-La consultora multinacional especialitzada en serveis i solucions tecnològiques Seidor ha comprat la majoria de l’empresa Clariba, amb seu a Barcelona i Dubai i especialitzada en serveis ‘d’analytics’. Amb […]

Agències 04/11/2020

ACN Barcelona.-La consultora multinacional especialitzada en serveis i solucions tecnològiques Seidor ha comprat la majoria de l’empresa Clariba, amb seu a Barcelona i Dubai i especialitzada en serveis ‘d’analytics’. Amb aquesta operació, Seidor assoleix una facturació agregada de 32 milions d’euros, el que representa un creixement del 33% de les vendes, i augmenta la plantilla en 60 persones, fins a 315 professionals. “Aquesta aliança ens permetrà potenciar la nostra presència a Orient Mitjà i Europa, gràcies a la capacitat tecnològica, el posicionament en el mercat i l’experiència que una multinacional com Seidor té a escala mundial”, ha assegurat el fundador de Clariba, Marc Haberland.

Clariba té una plantilla de 60 empleats i va facturar deu milions d’euros el 2019. La companyia compta amb clients als Emirats Àrabs, Qatar, Aràbia Saudita i Espanya.