Dimecres, 21 d'octubre de 2020 - Edició 818
La República

Segueix la negociació entre treballadors i direcció de Saint-Gobain al Departament de Treball

ACN Barcelona.-Les negociacions entre els treballadors i la direcció de Saint-Gobain segueixen encallades. Des de les 12 del migdia representants de la plantilla i directius estan reunits als Serveis Territorials […]

Avatar
Agències 20/09/2020

ACN Barcelona.-Les negociacions entre els treballadors i la direcció de Saint-Gobain segueixen encallades. Des de les 12 del migdia representants de la plantilla i directius estan reunits als Serveis Territorials del Departament de Treball per trobar una solució al conflicte laboral obert després de la decisió del grup francès de tancar el forn de la divisió Glass i acomiadar 122 persones a l’Arboç (Baix Penedès). El Departament de Treball es va oferir per mediar en la negociació, que aquest diumenge ha comptat amb la presència del secretari de Treball, Josep Ginesta, i el director general de Relacions Laborals, Enric Vinaixa.

Els treballadors van engegar diverses protestes contra l’ERO i a banda de diversos talls de carretera ara ja fa més de 10 dies que bloquegen les naus d’emmagatzemament que la companyia té al polígon industrial de Bellvei.Per la seva banda, l’empresa ha posat com a condició indispensable per avançar en la negociació l’aixecament del bloqueig a Bellvei, que amenaça el subministrament a empreses com Mercedes o Ford.

Relacionats