Dissabte, 15 de maig de 2021 - Edició 1024
La República

Seat Mó compta amb 70 punts de venda a l’Estat i amplia la distribució a altres països europeus

ACN Barcelona.-Seat Mó –el servei de mobilitat urbana que inclou la moto elèctrica de la marca i els dos patinets elèctrics Kickscooter 25 y eKickscooter 65- ha ampliat la seva […]

Avatar
Agències 04/05/2021

ACN Barcelona.-Seat Mó –el servei de mobilitat urbana que inclou la moto elèctrica de la marca i els dos patinets elèctrics Kickscooter 25 y eKickscooter 65- ha ampliat la seva xarxa de venda i postvenda a 70 punts de l’Estat des del passat 1 d’abril. La moto elèctrica ha començat també a vendre-les en els principals mercats europeus. Ho va fer a Itàlia el mes passat i entre l’abril i aquest maig ho farà a França, Alemanya, Àustria i Suècia, mentre que a Grècia ho farà a partir del juny. En el país hel·lè, també s’oferiran solucions de micromobilitat al projecte internacional del grup Volkswagen per convertir Astypalea en una “illa descarbonitzada, amb mobilitat compartida sostenible, elèctrica i connectada”, segons l’empresa.

Seat Mó va iniciar el 2021 amb un model de subscripció flexible de la seva moto elèctrica, amb una quota de 70 euros a la setmana o 150 euros al mes, en una prova pilot a Barcelona. Ara, Seat ha optat per ampliar aquesta fórmula a tota l’àrea metropolitana de Barcelona per a aquells usuaris que es plantegen comprar una moto elèctrica però la volen provar abans.Actualment, la moto té un pres de 4.950 euros, inclós el descompte de 1.300 euros procedent dels plans d’ajuda del govern per a l’impuls de la mobilitat sostenible, el pla Moves III.