Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Seat comença a vacunar treballadors i proveïdors de més de 50 anys i preveu immunitzar 4.500 persones aquesta setmana

ACN Martorell .-Seat ha començat aquest dilluns a vacunar treballadors i proveïdors de més de 50 anys, després d’enllestir la setmana passada la campanya d’immunització a la majoria dels més […]

Agències 17/05/2021

ACN Martorell .-Seat ha començat aquest dilluns a vacunar treballadors i proveïdors de més de 50 anys, després d’enllestir la setmana passada la campanya d’immunització a la majoria dels més grans de 58, els primers en rebre el vaccí. Segons ha explicat a l’ACN la directora de Salut i Seguretat de Seat, Patricia Such, aquesta setmana es vacunaran unes 4.500 persones. En un inici, la multinacional va començar a vacunar només la seva plantilla, però ara també administra el vaccí a treballadors dels seus proveïdors que conviuen en el mateix polígon i la previsió és tenir tots els majors de 50 anys d’aquest col·lectiu protegits a finals de setmana.

Seat també compta amb obrir la vacunació a la població general de la zona, ja que, segons Such, tenen capacitat de posar “un volum de vacunes molt important”. En coordinació amb Salut, Seat té la voluntat “d’ajudar que el procés de vacunació sigui molt més ràpid”, sempre i quan hi hagi dosis “i respectant els trams d’edat”. Such també ha explicat que Seat ha ofert a la Generalitat uns camions de Cupra, habilitats internament amb neveres i espais per a la vacunació, per a ser utilitzats en zones de difícil accés.