Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Seat ampliarà la seva aposta per les empreses de components espanyoles per impulsar la sostenibilitat

ACN Barcelona.-Seat ampliarà la seva aposta per les empreses de components espanyoles per impulsar la sostenibilitat i reforçar la cadena de subministraments a l’Estat. Així ho ha anunciat l’automobilística en […]

Avatar
Agències 29/07/2020

ACN Barcelona.-Seat ampliarà la seva aposta per les empreses de components espanyoles per impulsar la sostenibilitat i reforçar la cadena de subministraments a l’Estat. Així ho ha anunciat l’automobilística en una reunió virtual amb 60 dels seus proveïdors principals a Espanya i a associacions com Anfac o el CIAC. Després d’anunciar un pla d’inversions de 5.000 milions d’euros fins al 2025, Seat ha compartit amb la xarxa de proveïdors les claus de l’estratègia de la marca, que incrementarà el grau de localització dels components a Espanya, que de mitjana, ja suposa el 60% de la facturació total de l’àrea de compres, tant en els models actuals com en els projectes de futur.

Seat ha anunciat que ja està treballant en un pla d’anàlisi per determinar els components actuals que podrien ser subministrats des d’Espanya a “mitjà termini”.