Dissabte, 15 de maig de 2021 - Edició 1024
La República

SCC convoca una assemblea de socis per aprovar un nou pla estratègic i renovar la junta

ACN Barcelona.-Societat Civil Catalana (SCC) ha convocat el proper 15 de maig una Assemblea General Ordinària pels socis en format telemàtic. L’entitat constitucionalista portarà a la trobada una proposta de […]

Avatar
Agències 04/05/2021

ACN Barcelona.-Societat Civil Catalana (SCC) ha convocat el proper 15 de maig una Assemblea General Ordinària pels socis en format telemàtic. L’entitat constitucionalista portarà a la trobada una proposta de pla estratègic pel 2021-2022 elaborada per la Junta Directiva i els socis podran presentar-hi esmenes. A la reunió s’aprovarà el pressupost per al 2021 i la proposta de pla estratègic, es demanarà l’autorització dels socis per traslladar el domicili social de l’entitat en un altre punt de Barcelona i es renovarà la Junta Directiva. La proposta de pla estratègic de SCC aposta per augmentar el nombre de socis de l’entitat, créixer a tot Catalunya i es vol reforçar la consciència del constitucionalisme a Catalunya.

El pla estratègic de l’entitat constitucionalista aposta per fer més accions “disruptives i d’impacte mediàtic”. “Mobilitzar-se activament perquè l’independentisme no sigui mai l’única veu ni l’únic relat simbòlic a l’espai públic”, apunten. De fet, volen convertir-se en un “hub del constitucionalisme”. Aposten per tenir una interlocució “constant” amb els responsables polítics de Catalunya, l’Estat i internacionalment per “incidir democràticament en la deliberació i legislació”. Proposen una interlocució política habitual a Barcelona i Madrid i per desplegar una taula catalana a Madrid “com a espai d’incidència al Congrés, els legisladors i creadors d’opinió”. També es comprometen en impulsar una acció jurídica i administrativa “decidida” per garantir que es compleix l’Estat de dret a Catalunya i defensar els “drets cívics i les llibertats públiques de tots els catalans”.De cara a futures convocatòries electorals, SCC indica que cal promoure la mobilització i participació de l’electoral no independentista i la “desmobilització de l’electoral independentista”.